SpurdFun

Elke schooldag organiseren wij onder de naam SpurdFun op verschillende plekken in Purmerend en Beemster gratis sport- en spelactiviteiten na schooltijd. Het doel van SpurdFun is om kinderen op een laagdrempelige manier in beweging te brengen en te laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen.  

Vanwege de coronamaatregelen zijn de SpurdFun-activiteiten in ieder geval voorlopig buiten en is aanmelden verplicht. Een overzicht van de data, tijden en locaties waar SpurdFun wordt georganiseerd tref je in onze agenda.  Je treft de agenda via deze button.
 

 

Tijdens SpurdFun zijn er activiteiten voor verschillende doelgroepen:

- SpurdFun voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud

- SpurdFun voor jongeren 13 t/m 26 jaar voetbal

- SpurdFun Girls Only 13+ 
 

SpurdFun 4 t/m 12 jaar: 

Tijdens SpurdFun 4 t/m 12 jaar wordt gezorgd voor een wisselend programma van sport en spelactiviteiten. In de agenda treft u de locaties, data en tijden waarvoor u zich direct kunt aanmelden.

 

SpurdFun 13 t/m 26 jaar voetbalactiviteit: 

Bij SpurdFun 13+ voetbal kan worden gevoetbald door jongeren met een leeftijd tussen de 13 en 26 jaar oud.  Bij SpurdFun 13+ voetbal wordt zowel zaalvoetbal als veldvoetbal gespeeld. Bekijk de agenda en schrijf je in voor een locatie bij jou in de buurt! 

 

 

SpurdFun Girls Only (13 t/m 26 jaar) :

SpurdFun 13+ Girls Only is een speciale activiteit voor meiden in de leeftijd 13 t/m 26 jaar. Tijdens SpurdFun 13+ Girls Only worden de deelnemers met bootcamps, circuittraining en sport en spel uitgedaagd het maximale van zichzelf te laten zien!   Bekijk de agenda en schrijf je in voor een locatie bij jou in de buurt!
 

 
 

 

Wij volgen de landelijke richtlijnen van het sportprotocol van NOC*NSF. 

  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten en houd 1,5 meter afstand.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden.
  • Jongeren van 13 t/m 26 jaar hoeven onderling geen afstand te houden bij activiteiten op de sportaccommodaties.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Neem voor nadere informatie contact op via e-mail of bel maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur (0299) 418 100.