Sportverenigingen

Spurd is er voor ondersteuning van sportaanbieders! Veel sporten gebeuren in verenigings- of groepsvorm. Gezelligheid is hierbij een belangrijk aspect, of het nu gaat om trainingen of wedstrijden. Bovendien draagt lidmaatschap van een sportvereniging bij aan de maatschappelijke betrokkenheid. Het bevorderen van sportbeoefening en bewegen bindt Spurd en de sportverenigingen die actief zijn in Purmerend.

Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer. Sportverenigingen geven aan behoefte te hebben aan ondersteuning en advies op allerlei gebied. Ondersteuning is bijvoorbeeld gewenst bij de organisatie van de vereniging, nieuwe wet- en regelgeving en het scholen van vrijwilligers. Spurd biedt die ondersteuning in de vorm van verenigingsadvies. Spurd Sportsupport is hét aanspreekpunt voor de sportverenigingen. Verenigingsadvies beschikt over de nodige kennis op het gebied van sport in het algemeen en over het sportbeleid in Purmerend.

Graag stel ik mij voor als nieuwe verenigingsadviseur. Mijn naam is Yoran Kluvers en ben woonachtig in Amsterdam. Met veel energie en passie voor de sport ben ik 1 november 2019 aan de slag gegaan bij SPURD om samen met u nog meer Purmerenders aan het sporten en bewegen te krijgen. 

Als verenigingsadviseur bij SPURD bied ik begeleiding aan bij sportverenigingen in Purmerend op het gebied van bestuur, beleid, marketing, onderhoud en financiën. 

Dit betekent dat ik me bezighoud met het informeren, adviseren, begeleiden en ondersteunen van bestuurders van sportverenigingen. Bijvoorbeeld door het coördineren en uitvoeren van verenigingsadviestrajecten door middel van onder andere thema- en voorlichtingsbijeenkomsten, cursussen en workshops.

Zelf geniet ik onwijs van een teamdynamiek, het gezamenlijk toeleven en werken naar een voetbalwedstrijd, het winnen of verliezen met elkaar en de kleedkamerhumor die erbij komt kijken. Vandaar dat ik veel waarde hecht aan veel verschillende samenwerkingsverbanden. Daarom hoop ik dat jullie mij opzoeken als er kansen/verbetermogelijkheden liggen binnen de vereniging zodat wij in samenwerking kunnen toewerken naar verbeteringen voor de vereniging.

Mocht u vragen of verzoeken hebben wat betreft hulp bij verenigingsvraagstukken kan u contact opnemen met mij. Telefonisch: 0299-418143 of via de mail: y.kluvers@spurd.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.