Lekker in je life


Inschrijven voor Lekker in je Life kan altijd! Zodra de startdatum bij ons bekend is, nemen wij contact met u op.
 

Uw kind lekker in zijn/haar life? Daar kunt u voor zorgen!

Is uw kind tussen 7 en 12 jaar en is uw kind te zwaar? Of wilt u uw kind helpen met een gezonde leefstijl? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het vinden van een goed evenwicht tussen eten en bewegen gaan we samen aan! Daarnaast gaan we op een fijne en positieve manier werken aan zelfvertrouwen, vriendschappen en ouder-kind relatie.

Cursus met andere ouders
Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

• We starten met een gesprek met ouder en kind waarin we praten over wat jullie willen bereiken met dit programma.
• Daarna volgen 12 wekelijkse groepsbijeenkomsten met ouders en kinderen.
• Van week 13 tot 26 sporten de kinderen elke week met een sportcoach. We starten met Dennis Bus. Er komen veel verschillende sporten aan bod. Hierdoor kan het kind ontdekken wat hij of zij leuk vindt.
• Aan het einde van het programma volgt een eindgesprek met ouder en kind, waarin we samen kijken welke sport het kind zou willen doen na dit programma.

Vriendjes maken tijdens de sportles
Het programma duurt in totaal een half jaar. Uw kind sport samen met andere kinderen en vaak ontstaan er mooie vriendschappen. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat uw kind plezier in bewegen krijgt.

Wat kost het programma?
Het programma kost u niets! De gemeente Purmerend en de zorgverzekeraar betalen. Maar er zijn wel regels... De ouders worden op alle groepsbijeenkomsten verwacht. Alleen als de ouders deelnemen aan de groepslessen, mogen de kinderen deelnemen.

Waar en wanneer?
De bijeenkomsten en het sporten vinden plaats op maandag van 16.00 uur - 17.00 uur in gymzaal Geulenstraat in basisschool het Tangram (Slenkstraat 50 in Purmerend). Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.  U kunt uw kind alvast inschrijven via onderstaande link. We nemen dan contact met u op.  

Wat hebben de kinderen nodig voor de sportles?
• Gymschoenen (geen schoenen die ook buiten gebruikt
worden)
• Sportkleding (geen spijkerbroek)
• Flesje water

Aanmelden kan door dit formulier in te vullen.   

Voor meer informatie over het programma kun je een mail sturen naar Floor Volker f.volker@spurd.nl of Dennis Bus d.bus@spurd.nl