Evenementen De Beuk

Naast sportevenementen is De Beuk ook uitstekend te gebruiken voor de organisatie van evenementen en conferenties.  De ruime opzet van de accommodatie in combinatie met het gezellige sportcafé maakt De Beuk een unieke evenementlocatie. De uitbater van Sportcafé De Beuk is vanzelfsprekend bereid u een passende offerte te bieden voor alle zaken met betrekking tot de catering van uw evenement/conferentie. 

De Beuk is gesitueerd op loopafstand van station Purmerend Overwhere. Hiernaast is De Beuk per auto eenvoudig te bereiken via de nabijgelegen uitvalswegen naar de N244 en A7. 

Spurd beschikt over een afdekvloer die gebruikt kan worden om de sportvloer af te dekken. Beide sporthallen beschikken over een krachtstroomaansluiting van 380 Volt / 32 Ampère.  

In 2018 werden in De Beuk onder andere de volgende (sport-)evenementen georganiseerd: 

- Nevobo NK Jeugdvolleybal 
- KNVB Regionale Finales zaalvoetbal
- Schermbond NK voor teams
- Regionale duurzaamheidsbeurs voor de gemeentes Purmerend, Beemster, Edam-    Volendam en Landsmeer 
- PET-Event Purmerend  (Promotie-Event-Techniek) 

Bekijk de carrousel met foto's rechtsboven op deze pagina om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van De Beuk. 

Heeft u interesse om De Beuk een keer vrijblijvend te bezoeken is dit uiteraard altijd mogelijk. U kunt contact opnemen met Spurd voor het inplannen van een bezichtiging. 
Heeft u interesse in het reserveren van De Beuk kunt u contact opnemen met Spurd via telefoonnummer 0299-418100 of via info@spurd.nl. Wij maken graag een passende offerte op basis van uw wensen en behoeften.