Citytrainer

In verband met de nieuwe coronamaatregelen, wordt de start van de cursus verschoven.  Houdt de website en facebook van ons in de gaten om van de laatste ontwikkelingen en een nieuwe startdatum op de hoogte te blijven!

Heb je hart voor jouw stad?​   Start nieuwe cursus:
Ben je gek op sport?   Houdt de website in de gaten
Barst je van de creatieve ideeën?   Locatie gymzaal Melkweg
Wil je groeien en skills ontwikkelen?   Limbostraat 1 - Purmerend

 

ONTDEK JE TALENT! WORDT CITYTRAINER!

 

Wat is een Citytrainer?

Een Citytrainer heeft geleerd om zijn of haar talent in te zetten. In samenwerking met anderen kun je sportactiviteiten voor je eigen wijk, stad of vereniging organiseren. De cursus Citytrainer helpt deelnemers zijn/haar sportieve, organisatorische en sociale talenten aan te scherpen en in te zetten.

 

Hoe word ik Citytrainer?

De cursus begint met 8 theoriebijeenkomsten van ongeveer 2,5 uur. De eerste bijeenkomst vindt plaats in gymzaal Melkweg (Limbostraat 1, Purmerend). Startdatum is afhankelijk van de coronamaatregelen. Aanmelden kan nog steeds, dus neem vrijblijvend contact op!

Als dit succesvol is afgerond kun je van start in de praktijk. Bij een (sport-)aanbieder of vereniging doe je 15 uur (of meer) praktijkervaring op. 

Je sluit de training en praktijkperiode af met een feestelijke einduitreiking van de certificaten. Hier geef jij een korte presentatie over jouw ontwikkeling als Citytrainer. Jij ontvangt als geslaagde deelnemer een certificaat en mag jezelf – Citytrainer – noemen.

 

Resultaat?

Je weet beter je weg te vinden in het Purmerendse sportveld. Je krijgt meer zelfvertrouwen, staat zekerder voor een groep en weet hoe je een training moet organiseren.  

Maar ook uitbreiding van je netwerk en de mogelijkheid om nieuwe mensen in Purmerend te leren kennen. Je bent beter voorbereid op je verdere loopbaan en vindt meer aansluiting in Purmerend doordat je verbonden bent met een vereniging/ sportaanbieder. 

 

Zet jouw talent in!

Als Citytrainer kun je jouw talent inzetten bij verschillende sportieve evenementen. Voor deze evenementen kun je terecht bij Spurd, je sportvereniging, maar misschien ook de school van je kinderen of jouw wijkcentrum. Ook wordt je als Citytrainer op de hoogte gehouden voor deelname aan diverse workshops, trainingen en (landelijke) Citytrainer-Events die speciaal voor Citytrainers worden georganiseerd.

 

Voor wie?

De volgende cursus start wanneer mogelijk. Deze is speciaal voor ‘nieuwe Purmerenders’. Het doel van deze cursus Citytrainer is jou als nieuwe inwoner van de gemeente kennis laten maken met sportend Purmerend, je netwerk uit te breiden en je meer (in)zicht te geven in je eigen vaardigheden en kwaliteiten en deze verder te ontwikkelen. 

Heb je interesse? Twijfel je nog? Heb je vragen? Geen probleem! Mail ons via citytrainer@spurd.nl of bel ons op  (0299) 418 100 vraag naar Aline Slijkerman