Beweegaanbod Vitaliteit

Voldoende conditie maakt meedoen in de samenleving makkelijker en vaak leuker. Sportief bewegen bevordert de conditie en lenigheid. Spurd heeft een Beweegaanbod Vitaliteit (lessen in (sport)zalen/buiten en lessen in het Leeghwaterbad) met vooral lessen overdag. Een aantal lessen is in de vroege avonduren.

De lessen gaan uit van de mogelijkheden van de deelnemers. Uitgangspunt voor de docenten is dat de deelnemers met plezier werken aan een fit gevoel. Wie wil weten hoe een les gaat, kan - met uitzondering van ZALM & WaterGymnastiek - een keer gratis meedoen.    
De gezellige, sportieve inspanning van de wekelijkse les is gericht op verbetering en behoud van lenigheid en conditie. De docenten verzorgen in een stimulerende sfeer als onderhoud van het lichaam sportieve activiteiten. Het samen wekelijks actief zijn zorgt voor motivatie, ontmoeting en plezier.
Gezelligheid en bezig zijn met conditie en lenigheid zijn heel goed te combineren in de kleine groepen. Meedoen kan vanaf elk moment. Voor wie twijfelt: behalve voor Watergymnastiek en ZALM is er altijd de mogelijkheid van een gratis proefles.

Informeer voor de mogelijkheid van een proefles altijd een week eerder bij Spurd of er in de gewenste groep plaats is. Dat kan met een e-mail naar vitaliteit@spurd.nl of telefonisch contact (0299) 418 100) maandag tot en met vrijdag vanaf 08.30 uur tot 17.15 uur.

(SPORT)ZALEN EN BUITEN

 

 LEEGHWATERBAD