Verenigingsondersteuning

Graag stel ik mij aan u voor als uw nieuwe verenigingsondersteuner. Mijn naam is Marsha Riga, ik ben 48 jaar en kom uit Amsterdam. Met heel veel motivatie en liefde voor de sport ben ik half september aan de slag gegaan als verenigingsondersteuner bij Spurd, met als doel om samen met u de Purmerenders aan het sporten en bewegen te krijgen. Wellicht heeft u al eens een beroep gedaan op de verenigingsondersteuner, maar misschien nog niet. Daarom een toelichting:

Een verenigingsondersteuner biedt begeleiding op maat, aan sportverenigingen in Purmerend op het gebied van bestuur, beleid, marketing, administratie en financiën.

Dat betekent dat ik me bezighoud met het informeren, adviseren, begeleiden en ondersteunen van bestuurders van sportverenigingen. Bijvoorbeeld door het coördineren en uitvoeren van verenigingsadviestrajecten door middel van onder andere thema- en voorlichtingsbijeenkomsten, cursussen en workshops.

Dus als u urgente vragen of verzoeken heeft met betrekking tot bovenstaande thema’s, waar Spurd u mee kan assisteren, dan nodig ik u uit om die vraag aan mij te stellen. Telefonisch: 0299-418143 of via mail: marsha.riga@spurd.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.