Spurd-Purvak: in schoolvakanties

Wat?
Sportieve activiteiten voor Purmerendse kinderen en jongeren.

Wanneer?
In schoolvakanties (met uitzondering van de meivakantie).
Maandag 26 februari begint de VoorjaarsPurVak 2018 in Purmerend! Vijf dagen sportieve vakantie met activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden in diverse sportzalen (gratis) en in het Leeghwaterbad (voor de gewone toegangsprijs).

Bijzondere activiteiten in sporthal De Vaart (Purmer-Zuid), sporthal De Beuk (Overwhere) en het LEEGHWATERBAD (Purmer-Noord) 

Bijzondere activiteiten in sportzaal Sweelinckstraat (PeuterPurVak, Wheermolen), sportzaal De Weide (Weidevenne), sportzaal De Kraal (Weidevenne), sportzaal Karekiet (Overwhere) en sportzaal Zuivelpad (Purmer-Noord) 

Waar?
De PurVak is in de volgende sportzalen: Sweelinckstraat, De Vaart, Karekiet, De Kraal, De Weide, Zuivelpad en De Beuk. Ook zijn er PurVak-activiteiten in het Leeghwaterbad.

Speciaal voor leerlingen van het middelbaar onderwijs zijn er activiteiten in sporthal De Beuk en het avondprogramma in sporthal De Vaart.

Tijden?
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur.
Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur.
Het avondprogramma (alleen in De Vaart) is van 19.30 tot 22.00 uur.
Het programma in het Leeghwaterbad is van 13.00 tot 16.00 uur.

Kosten?
Toegang tot de activiteiten in het Leeghwaterbad kost de normale toegangsprijs voor recreatief zwemmen. De activiteiten in de overige sportaccommodaties zijn gratis toegankelijk.

Voor nadere informatie: 
Stuur een e-mail of bel maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur (0299) 418 100