Sportief bewegen voor oudere Purmerenders met Spurd

Wie vrijdag 5 oktober 2018 haar of zijn verjaardag viert krijgt een presentje van Spurd. Tenminste als het gaat om het vieren van de zestigste of latere verjaardag. Op deze manier geeft Spurd in de week van de ouderen bijzondere aandacht aan de oudere Purmerenders. Spurd heeft voor hen een gevarieerd aanbod beweegactiviteiten. In sportzalen, maar vanzelfsprekend ook in het Leeghwaterbad. 

De actie van Spurd is onderdeel van de week van de ouderen met afgelopen maandag de Dag van de Ouderen van de Verenigde Naties en vrijdag 5 oktober de Nationale Ouderendag van het Nationaal Ouderenfonds. Wie vrijdag 5 oktober zestig jaar of ouder wordt krijgt twee vrijkaarten voor een gratis doelgroeples dit jaar in het Leeghwaterbad. De jarige kan de vrijkaarten vanaf 5 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 afhalen bij de receptie in het Leeghwaterbad. Een legitimatiebewijs als rijbewijs of paspoort is nodig als bewijs van de verjaring.   
Regelmatig sportief bewegen brengt gezellige ontmoetingen tot stand en bevordert lenigheid en conditie. Op vrijdag is er in het Leeghwaterbad WaterGymnastiek en ZALM. Het vitaliteitsaanbod doordeweeks met verschillende beweegactiviteiten in sportzalen en in het Leeghwaterbad staat op de websites van Spurd en van het Leeghwaterbad. Spurd geeft ook advies via info@spurd.nl of maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur via (0299) 418 100.