SportClub Extra

SportClub Extra verbetert spelenderwijs met extra en specifieke aandacht de motoriek van je kind. Een goede motoriek is van belang voor met plezier en makkelijk functioneren in de samenleving, bijvoorbeeld voor het soepel kunnen schrijven.

Op jonge leeftijd sportief bewegen bevordert de noodzakelijke ontwikkeling van de motoriek. Een tekort aan goede bewegingservaring of motoriek is voor de betreffende kinderen vervelend. Zij kunnen niet goed inschatten wat zij fysiek kunnen en durven door hun wat onhandige of stijve houding niet goed mee te doen aan gymles of tegenovergesteld bezeren zij zich nogal eens door als durfal iets te doen wat ze eigenlijk niet kunnen.

SportClub Extra is - behalve in vakanties - in:

WEIDEVENNE
* elke DINSDAG in Brede School De Kraal, Zambezilaan 278.
16.00 uur tot 16.45 uur: voor kinderen van vier tot en met zeven jaar
16.45 uur tot 17.30 uur: voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar 

Meedoen aan de SportClub Extra kost € 3,95 per les en betaalt u per automatische incasso.
 

 Kinderen tot achttien jaar uit gezinnen met een laag inkomen woonachtig in Purmerend kunnen sportieve activiteiten doen dankzij een gemeentelijke regeling voor een financiële bijdrage. Voor informatie over de voorwaarden van de regeling en het aanmeldingsformulier: klik hier

NADERE INFORMATIE EN AANMELDEN
Stuur een e-mail sturen naar sportclub@spurd.nl of maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur bellen met (0299) 418 100.