Kinderfeestjes

Twee violen, een trommel en een fluit......... Is jouw kind binnenkort jarig? Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk wil je de jarige job een onvergetelijk verjaardagsfeestje bezorgen. Dan ben je bij Spurd aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al jaren gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen voor jong en oud, van kleine tot meer grootschalige evenementen. Al onze activiteiten hebben één ding gemeen: het is altijd een onvergetelijke belevenis!

Wat doen wij?

Wij vieren de hele dag een beetje feest, want dat is onze specialiteit! Onze enthousiaste medewerkers organiseren volledig verzorgde superheldenfeestjes, hijsen de zeilen met jarige piraatjes of jagen stoere stormtroopertjes over een superspannende hindernisbaan.

Maar je kunt bij ons ook een sportzaal en het materiaal huren en zelf een sportieve activiteit organiseren.

Meer wensen?

Kortom, of je het kinderfeestje nu zelf organiseert of dat volledig uit handen geeft aan onze medewerkers: het is allemaal mogelijk! Want bij Spurd moet niets, maar kan alles! Dus mail arrangementen@spurd.nl of bel (0299) 418 100, vertel wat je wensen zijn en wij zorgen voor een onvergetelijk, zorgeloos en op maat gemaakt verjaardagsfeestje voor jouw kind.

Als je ons minimaal tien werkdagen van tevoren laat weten wat jouw wensen zijn, dan hebben wij ruimschoots de tijd om alles te organiseren. We verheugen ons er nu al op!