Beroepsstage

Spurd heeft regelmatig als beroepsstage plaats bij de sportieve en beweegactiviteiten van (doordeweeks) BuurtSportWerk en (schoolvakanties) PurVak. Het zijn erkende stageplaatsen met een zogenoemd crebonummer met niveau. Crebo staat voor Centraal Register Beroepsopleidingen.

Beroepsstage voor het mbo
Op dit moment zijn alle stageplaatsen ingevuld.
Spurd is een erkend leerbedrijf voor het mbo en heeft regelmatig stageplaatsen ten behoeve van de opleiding Sport & Bewegen: 
* medewerk(st)er Sport en Recreatie -> niveau 2/crebo 25500
* coördinator buurt, onderwijs en sport -> niveau 4/crebo 25411
* coördinator sport, bewegen en gezondheid -> niveau 4/crebo 25413  
* sport- en bewegingsbegeleider -> niveau 3/crebo 25415 

De werkzaamheden tijdens de stage bestaan uit het assisteren bij sportstimulerende activiteiten zoals BuurtSportWerk en PurVak of het helpen organiseren van wedstrijden, toernooien of evenementen als de Buitenspeeldag en de Koningssportdag.

Wie een mbo-beroepsstage wil doen bij Spurd meldt zich aan met het digitale formulier

Beroepsstage voor het hbo
Spurd heeft voor het schoolseizoen tot en met juli 2018 alleen stageplaatsen beschikbaar voor studenten ALO. Als je voor een stageplaats in aanmerking wilt komen, bel dan naar Spurd (0299 - 418 100) en vraag naar Marianne Effting of e-mail naar stages@spurd.nl.

Bij de sportstimulerende en bij de verenigingsondersteunende activiteiten van Spurd zijn regelmatig diverse beroeps- of afstudeerstages, zoals Sport, Management en Bewegen. De beroeps- of afstudeerstage varieert van het onderzoeken van mogelijkheden voor nieuwe sportactiviteiten voor specifieke doelgroepen tot het organiseren van evenementen.

Wie een hbo-beroepsstage wil doen bij Spurd meldt zich aan met het digitale formulier

Neem voor het vinden van een maatschappelijke stageplek contact op met de stagecoördinator van je school. Sinds 1 januari 2017 heeft Spurd geen stageplaatsen meer in het kader van de maatschappelijke stage.